• Πολιτική

    Γεραπετρίτης: Να καταδικάσουν όλοι την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Πολάκη

    • NewsRoom
    ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης

    O υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης


    Μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έκανε λόγο για σαφέστατη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά που θα πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

    Ο κ. Πολάκης στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο, εστίασε την ομιλία του στην υπόθεση Novartis. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν συμμορφώθηκε στις προειδοποιήσεις του προεδρεύοντα της Βουλής Χαραλάμπου Αθανασίου πως αν δεν μπει στο θέμα θα του κλείσει το μικρόφωνο.

    Ο κ. Γεραπετρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «η Βουλή δεν είναι φόρουμ, ή ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πλατό».

    Ο κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική, επεσήμανε ο κ. Γεραπετρίτης.

    Αναφερόμενος στις επιθέσεις αγνώστων με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα, αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, είπε πως «η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες».

    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν.

    Ερωτηθείς για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα δήλωσε ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Προβληματισμός στην ΚΟ της ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε στη Βουλή στον χρόνο των εκλογών;

    Κωνσταντίνος Τασούλας: Ο Πολάκης δεν θα μεταβάλλει τη Βουλή σε χώρο φθηνού ακτιβισμού, όσοι τον ανέχονται έχουν τεράστιες ευθύνες



    ΣΧΟΛΙΑ