ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Όλα πρέπει να έρθουν στο φως, αλλά τα πραγματικά γεγονότα όχι συνωμοσιολογίες», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης των εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με την οποία τα τρία νέα βίντεο είναι γνήσια και δεν υπήρχε ύποπτο φορτίο στην εμπορική αμαξοστοιχία.
Ο κ. Γεωργιάδης άφησε συγκεκριμένες αιχμές, μέσω Χ, ότι «Η Ελλάδα ολόκληρη κόντεψε να τρελαθεί από τις θεωρίες του κ. Στεφάνου Χίου και του Κυριάκου Βελόπουλου και δυστυχώς και το ΠΑΣΟΚ (ως) «σοβαρό» κόμμα ακολούθησε….».
«Ας αφήσουμε επιτέλους την Δικαιοσύνη απερίσπαστη να κάνει την δουλειά της», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Η Ελλάδα ολόκληρη κόντεψε να τρελαθεί από τις θεωρίες του κ. Στεφάνου Χίου και του @velopky και δυστυχώς και το @pasok «σοβαρό» κόμμα ακολούθησε….όλα πρέπει να έρθουν στο φως, αλλά τα πραγματικά γεγονότα όχι συνωμοσιολογίες. Ας αφήσουμε επιτέλους την Δικαιοσύνη απερίσπαστη να… https://t.co/2HX7RWXfKM
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 13, 2025
Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Η Ελλάδα ολόκληρη κόντεψε να τρελαθεί από τις θεωρίες του κ. Στεφάνου Χίου και του @velopky και δυστυχώς και το @pasok «σοβαρό» κόμμα ακολούθησε….όλα πρέπει να έρθουν στο φως, αλλά τα πραγματικά γεγονότα όχι συνωμοσιολογίες. Ας αφήσουμε επιτέλους την Δικαιοσύνη απερίσπαστη να κάνει την δουλειά της»
Διαβάστε επίσης:
Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία δεσμεύεται ότι θα εργάζεται καθημερινά για την ασφάλειά σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άραχθος: Μεταμοσχεύονται τα όργανα των δυο παιδιών που πνίγηκαν στα νερά του – Ενός λεπτού σιγή στο Ρίο
- Πτώση ελικοπτέρου στην Μαρίνα Βουλιαγμένης – Σώοι οι 5 επιβαίνοντες
- Ίσραελ Κατς: Η Τεχεράνη θα γίνει Βηρυτός
- Ιράν: Δεν θέλουμε η σύγκρουση να επεκταθεί σε γειτονικές χώρες – Και βολές προς τις ΗΠΑ
