• First Top Stories

    Φωτιά πήρε το Twitter για τις αναρτήσεις Λοΐζου που δικαιολογούν την τρομοκρατία

    • NewsRoom

    Μυρσίνη Λοΐζου


    Χαμός στο Twitter από τις φιλοτρομοκρατικές αναρτήσεις του κόρης του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, η οποία -όπως ανακοινώθηκε χθες- συμπεριελήφθη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε ένα από τα επίμαχα μηνύματά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση».

    Στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις, όπως σημειώνουν, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Διαφορετικά οφείλουν, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη της Πειραιώς, να εξηγήσουν και πώς θα αντιδράσουν.

    Φωτιά πήρε το Τwitter

    Δεκάδες είναι τα οργισμένα μηνύματα των χρηστών στο Twitter για τις αναφορές της κ. Λοΐζου:

    Πάντως, η ίδια η Μυρσίνη Λοΐζου, με νεώτερη ανάρτησή της στο Facebook χαρακτήρισε «γλωσσικό ατόπημα» την παλαιότερη ανάρτησή της στο Twitter. Σε αυτή κάνει λόγο για «ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», ενώ στοχοποιεί τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ξεκίνησε μια πολιτική αντιπαράθεση από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

    «Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής. Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

    » Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

    » Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μυρσίνη Λοΐζου: Ποια είναι η κόρη του Μάνου Λοΐζου που κατεβαίνει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ