• Top Stories

    Φωτιά πήραν τα social media από τον διορισμό του συντρόφου της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


    Όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την πάταξη της οικογενειοκρατίας στον δημόσιο βίο, φαίνεται να γκρεμίζονται σιγά σιγά σαν χάρτινος πύργος. Ωστόσο, η αδιαφανής διαδικασία διορισμών, που μέχρι πρότινος κατήγγειλε ο πρωθυπουργός φαίνεται, να εφαρμόζεται πλέον αρκετά συχνά, τόσο από τον ίδιο όσο και από κυβερνητικά στελέχη.

    Μέτα από τον σάλο, που ξέσπασε προσφάτως, για τον διορισμό συγγενών και φίλων του  γραμματέα νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα-Σχινά Παπαδόπουλου, νέο κρούσμα κάνει την εμφάνισή του. Όπως αναφέρουν διάφορες ιστοσελίδες, αλλά και δελτία ειδήσεων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η σκληρή και άτεγκτη επί θεμάτων νεποτισμού Ράνια Σβίγκου, φέρεται να έχει διορίσει τον σύντροφό της στο γραφείο τύπου του Θοδωρή Δρίτσα, στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

    Τα social media πήραν για ακόμα μια φορά φωτιά και το θέμα της κας Σβίγκου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, άλλοτε με χιούμορ “Να του βρει καμία δουλίτσα μπας και βάλουνε στεφάνι. Τι τραβάνε κι οι κοπέλες”, άλλοτε με ειρωνία “Στα πλαίσιο του ηθικού πλεονάσματος και αυτός ο διορισμός”.Screen Shot 2016-02-03 at 12.35.44 PM

    Όπως φαίνεται από ΦΕΚ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Χρήστος Φωτιάδης διορίστηκε ως ειδικός συνεργάτης δίπλα στον υπουργό Ναυτιλίας. Και μάλιστα χωρίς ο συγκεκριμένος να διαθέτει πτυχίο, καθ’ ότι είναι ακόμα φοιτητής των ΤΕΙ.

    Δείτε το απόσπασμα από το ΦΕΚ 776/ 2 Νοεμβρίου 2015, καθώς και ολόκληρη την υπουργική απόφαση.



    ΣΧΟΛΙΑ