• First Top Stories

    Φεύγει ο Τσακαλώτος, έρχεται ο…

    • NewsRoom
    Τσακαλώτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος. Υπουργός Οικονομικών


    Υπάρχει καπνός, και τώρα αναζητούμε τη φωτιά. Λόγος γίνεται για τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ότι είναι πολλές οι πηγές τους, σύμφωνα με τις οποίες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επρόκειτο να παραιτηθεί. Παραίτηση που θα είναι αποτέλσμα των πράξεων του Πρωθυπουργού. Και αυτό γιατί αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποκύψει στις πιέσεις των δανειστών, θα έχει σαν επίπτωση την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών.

    tsakalwtos-eukleidis-parai-708

    Τόσο η Bild όσο και το πρακτορείο NtV αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους μέσα στο σαββατοκύριακο ότι ο Τσακαλώτος ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να ξεπεραστούν οι δικές του κόκκινες γραμμές, είναι εξοργισμένος με τις πιέσεις των δανειστών να μειωθεί το αφορολόγητο από τις 9091 στις 8181 ευρώ.
    Μάλιστα εμφανίζεται -σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα- απόλυτα αποφασισμένος για αυτό για το οποίο προειδοποιεί τον Αλέξη Τσίπρα.

    Η Βild σε άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελλάδα ξεμένει από χρήματα και μέλη της κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση. «Tην ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση», γράφει χαρακτηριστικά. Ενώ αναφέρει ταυτόχρονα ότι «ο Τσίπρας μαζεύει και το τελευταίο ευρώ», αναφερόμενη στα αποθεματικά των ταμείων που μεταφέρονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.22243333_2015_07_06T174404Z_2127041557_GF10000150639_RTRMADP_3_EUROZONE_GREECE.limghandler

    Ενώ αλλού λέει ότι «Ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και οι πιστωτές της χρεοκοπημένης χώρας παίζουν πόκερ εδώ και μήνες σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και το νέο πακέτο βοήθειας. Φαίνεται όμως ότι ο Τσίπρας εξακολουθεί να παίζει τζογάρει».

    Τελικά τι είναι αλήθεια κ. Τσίπρα; Είναι ο υπουργός Οικονομικών που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και εσείς όχι; Είστε εσείς που παλεύετε με σθένος μαζί με το ΔΝΤ για παραπάνω μέτρα;

    Δεν είναι μόνο δηλαδή ότι δεν σκίσατε τα μνημόνια, αλλά από ότι φαίνεται παλεύετε και για άλλα μνημόνια μέσα στα μνημόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-idioktitria-sex-shop-mikonou-sex-sti-mikono-den-pernai-krisi/40512



    ΣΧΟΛΙΑ