• Πολιτική

    Έξαλλος ο Τραμπ με δημοσιογράφο του CNN: «Αρκετά, είσαι αγενής και απαίσιος, κάτσε κάτω» (video)

    • NewsRoom
    Τραμπ CNN Ακόστα

    Ο Ντόναλντ Τραμπ διαπληκτίζεται με τον δημοσιογράφο του CNN, Τζιμ Ακόστα


    Έναν έντονο διαπληκτισμό με τον δημοσιογράφο του CNN Τζιμ Ακόστα είχε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος έχασε την ψυχραιμία του όταν ο  Ακόστα επέμενε να ρωτά για το καραβάνι των μεταναστών που κινείται προς τις ΗΠΑ και για τις δηλώσεις του Τραμπ περί «εισβολής», κατηγορώντας τον Αμερικανό πρόεδρο πως «δαιμονοποιεί» τους μετανάστες.  Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, εκνευρισμένος από την επιμονή και τον τόνο του δημοσιογράφου, προσπάθησε να λήξει τη συζήτηση, λέγοντας «πρέπει να αφήσεις εμένα να κάνω κουμάντο στη χώρα και εσύ στο CNN. Αν το κάνατε καλύτερα θα είχατε μεγαλύτερη τηλεθέαση».

    Ο Ακόστα, πάντως, επέμεινε να απευθύνει ερωτήσεις στον Αμερικανό πρόεδρο, αυτή τη φορά για το ζήτημα  της εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές. Χάνοντας την υπομονή του ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να του φωνάζει «Αρκετά!» ενώ κάποιος από το προσωπικό του Λευκού Οίκου προσπάθησε να πάρει από τον δημοσιογράφο το μικρόφωνο.

    «Αρκετά! Ασε κάτω το μικρόφωνο», του είπε ο Τραμπ και απομακρύνθηκε για λίγο από το βήμα, αλλά επέστρεψε. «Το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται που δουλεύεις εκεί. Είσαι αγενής, απαίσιος άνθρωπος. Φέρεσαι απαίσια στη Σάρα Χάκαμπι (σ.σ. την εκπρόσωπο Τύπου του Λ. Οίκου). Απλά κάτσε κάτω. Οταν μεταδίδεις fake news, όπως κάνει συχνά το CNN, εσύ είσαι ο εχθρός του λαού», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.



    ΣΧΟΛΙΑ