ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 14.00 μετά το μεσημέρι, πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ, στον άνθρωπο – σύμβολο για το κρητικό ποδόσφαιρο και τον ΟΦΗ. Ήδη από χθες, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν στην Κρήτη για το “ύστατο χαίρε”, ενώ σήμερα ήρθαν και τα μέλη της οικογένειάς του από την Ολλανδία.
Στεφάνια, μεταξύ άλλων, απέστειλαν στο σπίτι του χθες ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η Αναστασία και ο Νίκος Βαρδινογιάννης.
Σπαραχτικές είναι οι εικόνες συγγενών και φίλων που τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Στην τελευταία του κατοικία τον πήγαν στους ώμους τους οι ποδοσφαιριστές: Ηλίας Πουρσανίδης, Μανώλης Δερμιτζάκης, Μύρων Σηφάκης, Μανώλης Πατεμτζής.
Βαθιά συγκίνηση επικράτησε, χθες, στο σπίτι του στην Ελιά, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, σκεπασμένη με τη σημαία του ΟΦΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευγένιος Γκέραρντ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του στο facebook
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Ευγένιος Γκέραρντ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού που σκοτώθηκε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λ. Μπαρμπετάκη (AbbVie): Η πορεία μέχρι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο και η στοχοθεσία
- Τα Μaggoosh της Μαργαρίτας Χρυσάκη, τα «Θαλασσινά» του Πάριου, η ομογένεια που στηρίζει την ΕΛΠΙΔΑ και το νέο στέκι στην Βουλιαγμένη
- Η Ζέττα Μακρή και το λαμόγιο
- Η υπέροχη, τολμηρή ζωή της Ευγενίας Νιάρχου: Η διάσημη κληρονόμος, τα κοσμήματα κι ένα χρυσό φως σε δαντελένια σκιά
