• Πολιτική

    Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού που σκοτώθηκε

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με το τραγικό πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη που κόστισε στην ζωή σε ένα ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και στην μητέρα της κοπέλας.

    Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι τις Τετάρτης με το νεαρό ζευγάρι και την 45χρονη να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο και τον πατέρα της γυναίκας να είναι βαρύτατα τραυματισμένος.

    Το ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ήταν ο νεαρός Χρήστος Στεφανάκης από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κωστίδη με καταγωγή από την Τήλο,  οι οποίοι είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου σπούδαζαν και ερωτεύτηκαν.

    Συγκεκριμένα, η 22χρονη κοπέλα έφυγε πέρυσι από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου για σπουδές στην Κρήτη, όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

    Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Χρήστος Στεφανάκης είχε πάει διακοπές με την αγαπημένη του στον τόπο καταγωγής της και την είχε ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

    Η οικογένεια της Μαρίας είχε έρθει για τα Χριστούγεννα από την Τήλο στην Κρήτη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένειά του Χρήστου.

    Οι γονείς της Μαίρης. Η μητέρα της έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος

    Η επίσημα ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για το τραγικό περιστατικό

    «Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018 , στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

    Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες , εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

    Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δυο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων, θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δυο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

    Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών.”

    Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr, ekriti.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με 3 νεκρούς και 4 τραυματίες (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη για την τραγωδία με το μελλόνυμφο ζευγάρι



    ΣΧΟΛΙΑ