• Πολιτική

    Επίθεση ΝΔ στο Μαξίμου για την κατάληψη της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας από μετανάστες – Επιτέθηκαν σε οδηγούς με ξύλα (video)

    • NewsRoom


    Πυρά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή την κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από μετανάστες, το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Περίπου 100  μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες παραμονής τους στο κέντρο, μπαίνοντας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και διακόπτοντας την κυκλοφορία, κάνοντας κατάληψη στο οδόστρωμα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο για πάνω από τρεις ώρες.

    Μάλιστα, οδηγοί κατήγγειλαν πως μερικοί από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα, δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες για το τι να κάνουν.

    «Η κυβερνητική ανικανότητα στη διαχείριση του Μεταναστευτικού μεταφέρεται, πλέον, από το Ανατολικό Αιγαίο και στην ηπειρωτική Ελλάδα”, σημειώνει ο  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
    “Σήμερα, φτάσαμε, μάλιστα, στο σημείο να παραλύσει ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

    Και αυτό την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση των “αυταπατών” συνεχίζει όχι μόνο να μη λογοδοτεί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τον πακτωλό χρημάτων που έχει λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να εμμένει στην πρωτοφανή ανοχή της στα φαινόμενα ανομίας.

    Είναι σαφές ότι η Οδύσσεια του προσφυγικού για την Ελλάδα συνεχίζεται και αυτή με αμείωτη ένταση”, καταλήγει ο κ. Βαρβιτσιώτης.



    ΣΧΟΛΙΑ