• Πολιτική

    Επίθεση μέσω Twitter από Παπαδημούλη και Σβίγκου σε ΝΔ: Ο φίλος του Μητσοτάκη Βέμπερ λέει πως βγαίνουμε από τα μνημόνια

    • NewsRoom
    Παπαδημούλης Eurogroup

    Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ


    «Με τα περί δήθεν 4ου μνημονίου, η Νέα Δημοκρατία δεν πείθει πια ούτε τους κολλητούς της», σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

    «Ακόμη και @ManfredWeber, ομογάλακτος και φανατικός υποστηρικτής της ΝΔ και του @kmitsotakis , αναγκάζεται να συνομολογήσει ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια. Με τα περί δήθεν 4ου μνημονίου, η ΝΔ δεν πείθει πια ούτε τους κολλητούς της. Κουράγιο!», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter.

    Ράνια Σβίγκου: Είναι τόσο πικρό το ποτήρι για τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ

    «Ακόμα και ο φίλος του κ. Μητσοτάκη, Μ. Βέμπερ αναγκάζεται να αποδεχθεί την έξοδο από τα μνημόνια. Ο άνθρωπος που επιθυμούσε το grexit, βέβαια, επαναλαμβάνει τα μυθεύματα περί εξόδου από την εποχή Σαμαρά. Είναι τόσο πικρό το ποτήρι για αυτόν και τη ΝΔ, που συγχωρείται, μέρες που είναι…», επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτηση της στο twitter.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Guardian: Το μνημόνιο στην Ελλάδα ήταν μια κολοσσιαία αποτυχία, «διαφημιστική εκστρατεία» το δήθεν success story

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BBC: Η ζημιά για τους νέους Έλληνες έχει ήδη γίνει – Ορατές για δεκαετίες οι συνέπειες του τρίτου μνημονίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολ. Σολτς στη Handelsblatt: «Οι Έλληνες αξίζουν τον σεβασμό μας» – Σκεπτικοί οι γερμανοί οικονομολόγοι



    ΣΧΟΛΙΑ