ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, υποδέχθηκε χθες, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, τον αρχηγό των Χερσαίων Δυνάμεων της Ρουμανίας Αντιστράτηγο Ciprian Marin, στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το ΓΕΣ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας, η ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και η αναζήτηση νέων τομέων και πεδίων συνεργασίας.
Στη συνέχεια, ο αρχηγός των Χερσαίων Δυνάμεων της Ρουμανίας ενημερώθηκε για το έργο της Σχολής, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της, ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Σχολής και έπειτα επισκέφθηκε το Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΚΕΤΑΚ) του ΓΕΕΘΑ, όπου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του, περιηγήθηκε στα Εργαστήρια Τεχνητής Νοημοσύνης και Σχεδίασης και παρακολούθησε στατική επίδειξη μη επανδρωμένων συστημάτων.
Σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε τη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι Κορινθίας, όπου παρακολούθησε επίδειξη του Ειδικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (747 ETMX).
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Exxon Mobil και τον πρόεδρο της Lockheed Martin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.