ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικανός ομόλογος του Μάικ Πομπέο, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα συζήτησαν ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία του κορονοϊού, την υλοποίηση των αποφάσεων που έλαβε η G20 στις 26 Μαρτίου και για την κατάσταση στην Συρία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας που έγινε με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς, και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μερικές ώρες νωρίτερα οι πρόεδροι της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την πανδημία του κορονοϊού και την υλοποίηση των αποφάσεων που υιοθέτησαν οι ηγέτες της G20 κατά την διάρκεια της συνάντησης τους της 26ης Μαρτίου που έγινε με την μορφή της τηλεδιάσκεψης, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν για την κατάσταση στον τομέα της στρατηγικής σταθερότητας, για την ειρηνική διευθέτηση της κατάστασης στην Συρία, όπως και μερικά προβλήματα στις διμερείς σχέσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μononews Shipbrokers 10
- «Αποχρώσεις: Ημερολόγια Θέρους» – Όταν το φως και η μνήμη ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας
- LVMH: Ο γαλλικός όμιλος φαίνεται να εξετάζει την πώληση της Fenty Beauty για 2,8 δισ.
- Τράπεζες: Ισχυρή παρουσία στις αγορές με «πράσινα ομόλογα» – Αντλήθηκαν κεφάλαια άνω των 6 δισ. ευρώ το 2025
