ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι δεν θα συμμετάσχει στη σύνοδο της G20 που θα φιλοξενηθεί στη Νότια Αφρική, επιβεβαίωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της προεδρίας.
Ο Μιλέι θα εκπροσωπηθεί από τον υπουργό Εξωτερικών, τον Πάμπλο Κίρνο, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού προηγουμένως ο στενός σύμμαχος του Αργεντινού προέδρου, ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ, αρνήθηκε να συμμετάσχει στη σύνοδο που θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου και ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει κανέναν εκπρόσωπο των ΗΠΑ.
Διαβάστε επίσης
Συμφωνία Ρωσίας – Καζακστάν για ενίσχυση των σχέσεων τους στον πετρελαϊκό τομέα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ομιλία στην παραλαβή τριών αεροσκαφών του Πυροσβεστικού Σώματος
Μητσοτάκης: Μηδενισμός του φόρου εισοδήματος στους νέους έως 25 ετών με εισόδημα ως 20.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή – Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός (χάρτης)
- Βενεζουέλα: Στο αεροδρόμιο του Καράκας αμερικανικά αεροσκάφη με ανθρωπιστική βοήθεια (βίντεο)
- Γερμανία: Αγόρι 6 ετών βρέθηκε νεκρό σε λίμνη – Νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας, σε απόγνωση οι πολίτες
- Κρις Ράιτ για καύσωνα: «Το ψύχος σκοτώνει περισσότερο, υπερβολικοί οι Ευρωπαίοι» – Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.