• Πολιτική

    Άγαρμπη προβοκάτσια στο Σύνταγμα: Κουκουλοφόροι και ΜΑΤ διέλυσαν το Συλλαλητήριο

    • NewsRoom


    Η…. «προφητεία» του Αλέξη Τσίπρα εκπληρώθηκε! Ομάδα κουκουλοφόρων κατάφερε να παρεισφρήσει μέσα στο μεγάλο συλλαλητήριο προκαλώντας επεισόδια με τα ΜΑΤ, τα οπολια απάντησαν πετώντας χημικά κατά των απλών διαδηλωτών, σε μια ολοφάνερη προβοκάτσια να στρέψει πάνω της τα φώτα της επικαιρότητας.

    Η μικρή ομάδα των αγνώστων που ξεκίνησαν τα επεισόδια προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά πίσω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βρίσκοντας αντίσταση από μία διμοιρία των ΜΑΤ. Οι άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες πέταξαν κόκκινες και άσπρες μπογιές, πέτρες και κροτίδες κατά των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν πετώντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης κατά των απλών διαδηλωτών.

    Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών σε συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, έξω από το κτίριο της Βουλής στο Σύνταγμα, Αθήνα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Τα επεισόδια συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, καθώς οι αστυνομικοί… δεν έχουν  καταφέρει ακόμα να απομονώσουν την ομάδα των λίγων αυτών αγνώστων, την ώρα που συνεχίζουν να πετούν χημικά κατά των διαδηλωτών. Μάλιστα, στη συνέχεια η Αστυνομία έσπευσε να αποδώσει στον ακροδεξιό χώρο τα επεισόδια, ενώ οι καταγγελίες των πολιτών και δημοσιογράφων κάνουν λόγους για ομάδα ανθρώπων που ήρθαν οργανωμένα και με την ανοχή της αστυνομίας από την πλευρά της αντισυγκέντρωσης που πραγματοποιούταν την ίδια ώρα στα Προπύλαια.

    Μάλιστα, η Αστυνομία, η οποία δεν δίστασε να ρίξει δεκάδες χημικά εναντίον ηλικιωμένων και μικρών παιδιών, υποστήριξε πως όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο της ηγεσίας!

    Πάντως, οι χιλιάδες διαδηλωτές έστρεψαν την πλάτη τους στα επεισόδια,  αψηφώντας τόσο τα χημικά των ΜΑΤ όσο και την βροχή συνεχίζοντας  να παρακολουθούν μέχρι το τέλος τις κεντρικές ομιλίες. Την ίδια ώρα πάντως η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας βγαίνει έκθετη, για μια μεγάλη ημέρα ντροπής στην ιστορία της ΕΛΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατακραυγή από τον πολιτικό κόσμο – ΝΔ: Η κυβέρνηση-κουρελού έδειξε το πιο σκοτεινό της πρόσωπο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακραία στοιχεία και Χρυσή Αυγή «είδε» πίσω από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο το Μαξίμου
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χάος: Πληροφορίες για μαχαιρώματα – Μεταφέρουν στο «Μεγάλη Βρεταννία» παιδιά λόγω χημικών



    ΣΧΟΛΙΑ