ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητά, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων στέλνοντας προειδοποίηση και στον πρωθυπουργό «να μη διανοηθεί να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, χωρίς σύγκληση του Συμβουλίου».
Επίσης, η Ένωση Κεντρώων ζητά δημοψήφισμα λέγοντας: «Η ονομασία “Μακεδονία” είναι αδύνατο να δοθεί στα Σκόπια χωρίς δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Αν η Κυβέρνηση προχωρήσει ερήμην της κοινωνίας, θα επιτελέσει μέγιστο εθνικό ατόπημα και οι ευθύνες θα συνοδεύουν όσους βουλευτές ψηφίσουν στην Βουλή την παράδοση της Μακεδονίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμβολική κίνηση: Εγκαταλείπει το όνομα «Μακεδονία» η Εκκλησία των Σκοπίων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοπιανό: Δεν δέχεται το erga omnes ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαξίμου για Σκοπιανό: Προϋπόθεση το erga omnes – Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκοπιανό: Για «ισχυρή αποφασιστικότητα» και από τις δύο πλευρές κάνει λόγο ο Ντιμιτρόφ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 15 Μαρτίου – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο πόλεμος κατά του Ιράν εισέρχεται σε αποφασιστική φάση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.