• Πολιτική

    Ένα άγνωστο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα που «τρέλανε» τον Πάνο Καμμένο

    • NewsRoom
    τροπολογία


    Ένα ραντεβού που είχε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλο στάθηκε η αφορμή η κυβέρνηση να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη ρήξη.

    Η συνάντηση έγινε στις 31 Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Παπαχριστόπουλου σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει εκλογών.

    Ο Πάνος Καμμένος ενημερώθηκε για το ραντεβού και πηγές που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν ενδοκυβερνητικά ανέφεραν ότι εξοργίστηκε, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός παραβίασε τη μεταξύ τους συμφωνία, βάσει της οποίας κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Για τον λόγο αυτό ο επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος έκανε λόγο για «αποστασία», καθώς φαίνεται πως ο πρωθυπουργός, παρά τις συχνές συνομιλίες τους δεν τον είχε ενημερώσει για τη συνάντηση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ενώπιον δημοσιογράφων, σχετικά με την απειλή αποχώρησης Καμμένου σε περίπτωση υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών ότι: «Ούτε αυτός ανησυχεί, το έχει πάρει απόφαση».

    O Πάνος Καμμένος μέσω twitter εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή μια συνέντευξη του δεύτερου στο news247.

    «Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς το Σάββατο.

    Ως αποτέλεσμα, o Πάνος Καμμένος απάντησε με οργή λέγοντας ότι «Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του «ολετήρα Κοτζιά»



    ΣΧΟΛΙΑ