Πολιτική

Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του «ολετήρα Κοτζιά»

  • NewsRoom
Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος


Σε διαρκή πόλεμο με τον Νίκο Κοτζιά βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος. Με νέο tweet ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Νίκο Κοτζιά, αποκαλώντας τον «ολετήρα», επιτίθεται κατά των συνοδοιπόρων του πρώην υπουργό εξωτερικών και αναφέρει ότι «δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι». Υποστηρίζει ακόμα ότι βρίσκεται σε πόλεμο από τότε που αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε τα εξής: «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…”

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος κατονομάζει τον κ. Κοτζιά, ενώ αντιθέτως στις προηγούμενες επιθέσεις, δεν είχε υπάρξει καμία αναφορά στο όνομά του.

Χθες είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του υπουργού Άμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, μέσω Twitter, στο οποίο έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. 

Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Η αντίδραση προκλήθηκε μετά τη δήλωση του Νίκου Κοτζιά, σε συνέντευξή του, στην οποία ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του».ΣΧΟΛΙΑ