ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Ζητά εξηγήσεις από τον Τσίπρα για τη μαρτυρία περί επαφών με Βενεζουελάνους αξιωματούχους
Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, κατά την άφιξή του.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία να μην υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα την ώρα του εμβολιασμού του, καθώς όπως σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους.
Μετά τον εμβολιασμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολουθούν οι εμβολιασμού του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.
Νωρίτερα σήμερα εμβολιάστηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Διαβάστε επίσης:
Εμβολιάστηκε και ο Στέλιος Πέτσας: «Μαζί θα χτίσουμε το τείχος ανοσίας»
Εμβολιάστηκε και ο Κυριάκος Πιερρακάκης – Ποιοι άλλοι σηκώνουν σήμερα τα μανίκια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιθουανία: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βίλνιους για πιθανό drone
- Τέσσερις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Πάρο, Τρίκαλα, Ρόδο και Χαλκιδική
- Παπανδρέου: Οι ευθύνες της ΝΔ για την χρεοκοπία της χώρας το 2010 δεν διαγράφονται με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο
- Θεμιστοκλέους για Μαζωνάκη: «Τα μηχανήματα στο ιατρείο λειτουργούσαν παράνομα – Δεν υπάρχει κενό νόμου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.