ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαρία της σιωπής, ο πλασιέ Τσίπρας, το δίδυμο των συνταξιούχων, οι μπαρουτιές του καναπέ και κάτι ψωροεκατομμύρια
Σφοδρή επίθεση εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσαν σήμερα το μεσημέρι Νίκος Παππάς και Ρένα Δούρου, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Ευρωβουλευτή για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα ξεκίνησαν όταν μιλώντας στο Action 24 το πρωί της Τρίτης, ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγάλει στην πρώτη γραμμή «φρέσκα» πρόσωπα που διακρίθηκαν σε σταυρούς στις εκλογές της Κυριακής, αναφερόμενος συγκεκριμένα σε Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο.
«Η πρόκληση για εμάς, αξιοποιώντας και τον έναν μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής, είναι βγάζοντας πιο μπροστά νέα στελέχη που διακρίθηκαν στις δύσκολες αυτές κάλπες, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση», είχε αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης, καταλήγοντας ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διδαχτούμε από τα λάθη μας , αν θέλουμε να ανασυνταχθούμε».
Ρένα Δούρου: «Αηδιαστικές οι δηλώσεις Παπαδημούλη»
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, η κ. Δούρου τόνισε: «Στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές (οι δηλώσεις Παπαδημούλη), για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια».
«Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή στο μέσο της μάχης και στο μέσο μιας δύσκολης μάχης που έχουμε ένα διπλό μέτωπο όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και να μην κάνουμε το χατίρι όσων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται να μπαίνουν κάποιοι σε ονοματολογία», υπογράμμισε η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, συμπληρώνοντας πως «ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει».
«Καρφιά» και από τον Νίκο Παππά
Μετά τη Ρένα Δούρου, και ο Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στη Naftemporiki TV, πήρε αποστάσεις από τους ισχυρισμούς Παπαδημούλη, δηλώνοντας εμφατικά πως ο κόσμος «περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες».
«Ο Τσίπρας την έχει νικήσει τη Δεξιά στο παρελθόν ξανά και ξανά. Είναι μία προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια. Είναι ένας άνθρωπος που για τον ΣΥΡΙΖΑ τον ίδιο έχει χαρακτηριστικά ιδρυτή. Κατάφερε να κάνει το κόμμα από μικρό μεγάλο. Ως εκ τούτου είναι πάρα πολύ λογική η στόχευση συγκεκριμένων συμφερόντων αλλά και πολιτικών κέντρων να θέλουν να βγάλουν τον Τσίπρα από τη μέση», σημείωσε ο κ. Παππάς.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ και απογοήτευση στον ΣΥΡΙΖΑ με την συντριπτική νίκη Μητσοτάκη και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Η ελληνική οικονομία πάει καλά, προϋπόθεση για να συνεχίσει είναι η πολιτική σταθερότητα
- «Κόκκινα δάνεια και στη στεγαστική κρίση»: Φαραντούρης, Τσουκαλάς, Ποταμιάνος, Νούκας και Μοσχοπούλου -«Ενώνουμε τη φωνή μας»
- Αγρότες: Προγραμματίζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο Σύνταγμα την Παρασκευή
- Washington Post: Οι εκατοντάδες απολύσεις, ο Τζεφ Μπέζος και η πολιτική κατευνασμού προς τον Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.