• Πολιτική

    Έλληνας που έδωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας ο διαδηλωτής που ξυλοκοπήθηκε από σωματοφύλακα του Μακρόν


    Έλληνας είναι ο άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Αλεξάντερ Μπεναλά, σωματοφύλακα του Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

    Σύμφωνα με το Closer ο εν λόγω άνθρωπος όταν μεταφέρθηκε μετά το περιστατικό για κατάθεση, ανακρίθηκε από τον εισαγγελέα για αρκετές ώρες.

    Ο ίδιος όταν συνελήφθη έδωσε πλαστή ταυτότητα όπου αναγράφονταν τα στοιχεία ενός Έλληνα παίκτη του μπάσκετ. Μετά την ανάκρισή του από τις Αρχές αφέθηκε ελεύθερος.

    Το eurοgreekreporter.gr μετέδωσε πως οι ελληνικές διπλωματικές πηγές στη Γαλλία δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις νέες αυτές αποκαλύψεις για την ταυτότητα του διαδηλωτή.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεναλά, υπεύθυνος ασφαλείας του Γάλλου προέδρου, φορώντας αστυνομικό κράνος εμφανιζόταν σε βίντεο της «Le Monde» να χτυπάει έναν νεαρό άνδρα κατά τις διαδηλώσεις της 1ης Μαΐου, στο Παρίσι.

    O Mπεναλά τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εν συνρχεία απολύθηκε.

    To περιστατικό είχε προκαλέσει σάλο στη Γαλλία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν τον Γάλλο πρόεδρο, προτρέποντάς τον να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του για το προσωπικό ασφαλείας του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κτηματολόγιο: Απαραίτητη η δήλωση των ακινήτων για να μην τα χάσετε – Περνούν στον έλεγχο του Δημοσίου!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: WSJ: Η ελληνική αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται στο Ισραήλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το δράμα της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη – Τα στοιχεία συγκλίνουν σε απόπειρα αυτοκτονίας



    ΣΧΟΛΙΑ