ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξι ελεύθεροι, για έναν διαφωνία για το αν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος ή να προφυλακιστεί. Είναι η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για τους 7 κατηγορούμενους για συμμετοχή στα επεισόδια του συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής για την καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Μετά τις πολύωρες απολογίες τους, αποφασίστηκε οι 6 να αφεθούν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.
Για τον 7ο κατηγορούμενο, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν.
Έτσι, ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι να αποφανθεί για την τύχη του το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εντός των επόμενων ημερών. Πρόκειται για το φερόμενο μέλος της Ακροδεξιάς οργάνωσης «Απέλλα», ο οποίος εμπλέκεται και στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν συμμετείχαν στα επεισόδια και ότι η σύλληψη τους έγινε αρκετές ώρες αργότερα σε σημεία μακριά από το επίκεντρο των αναταραχών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τομεάρχης Οικονομικών ΕΛ.Α.Σ: Δεν θα σας πω πόσα θα πάρουμε από την πατριωτική εισφορά γιατί δεν ξέρω
- Ισχυρό μήνυμα Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για θαλάσσιες ζώνες: Οι συμφωνίες οριοθέτησης να συνάπτονται βάσει Διεθνούς Δικαίου
- Κοινή Διακήρυξη Κύπρου – Ελλάδας – Μάλτας στη Λεμεσό: Συντονισμός σε ναυτιλιακά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος
- Safe Bulkers: Πτώση 3,17% μετά το discount 18,3% στην ιδιωτική τοποθέτηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.