ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 8 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, με επιβολή περιοριστικών όρων. Μάλιστα, σε δύο από τους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάσουν ξανά την περιοχή των Εξαρχείων!
Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος – κατά περίπτωση έκρηξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη – ενώ υποστήριξαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια. Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους δήλωσε άστεγος.
Μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονταν και δύο ανήλικοι, από τους οποίους ο ένας ήταν αλλοδαπός.
Στις 29 Νοεμβρίου θα δικαστούν οι υπόλοιποι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια της επετείου του Πολυτεχνείου. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξης κοινής ειρήνης και αντίστασης κατά της αρχής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για τα εμπορικά πλοία για όσο διαρκεί η εκεχειρία στο Λίβανο – Ράλι στις αγορές
- Στενά του Ορμούζ: Τρία ιρανικά πλοία «έσπασαν» τον αποκλεισμό των ΗΠΑ – Μετέφεραν πέντε εκ. βαρέλια αργού
- Κόρη γνωστού γιατρού στη Φιλοθέη η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα Κορίνθου (βίντεο)
- Πλεύρης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καμία κατηγορία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ψεύτες σβήστε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.