• Πολιτική

    ‘Εκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο Πάνος Καμμένος

    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Έλαμψε δια της απουσίας του ο Πάνος Καμμένος από το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο πυροδοτώντας φήμες και σενάρια. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, πάντως, ανακοίνωσε ότι θα δώσει σήμερα το πρωί έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

    Ο Πάνος Καμμένος, αν και προσήλθε στη Βουλή την καθορισμένη ώρα για την έναρξη του υπουργικού συμβουλίου, δεν μπήκε ποτέ στην αίθουσα, αλλά παρέμεινε κλεισμένος στο γραφείο του λίγα μέτρα μακριά, επικαλούμενος κρίσιμες τηλεφωνικές συνομιλίες.

    Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέφυγε να απαντήσει αν αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί αστάθεια στον κυβερνητικό συνασπισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι σενάρια των δημοσιογράφων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 8:30 για την επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

    Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την απουσία του κυβερνητικού εταίρου του, καθώς οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν από την έναρξη του υπουργικού.

    Πάντως, η απουσία του αρχηγού των ΑΝΕΛ ήρθε λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, όπου ο κ. Καμμένος επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Επίσης, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο κ. Καμμένος φέρεται δυσαρεστημένος από την επιλογή της κυβέρνησης να εκπροσωπηθεί και από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στην κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα γίνει και η πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απών και από το υπουργικό συμβούλιο ο Πάνος Καμμένος γιατί τηλεφωνούσε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απών και από το υπουργικό συμβούλιο ο Πάνος Καμμένος γιατί τηλεφωνούσε

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Καμμένος: Όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού



    ΣΧΟΛΙΑ