ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αγωνία με τις μετοχές, γιατί η Citi πυροβόλησε τον αγαπημένο της Βακάκη, η μεγάλη ημέρα για τον Πιέρρ, η νέα εξαγορά της Intralot, ο Μαρινάκης και ο Τραμπ, o Στάσσης στο Davos και τα ψώνια του Πάνου Λασκαρίδη
«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Ζωής Ράπτη είναι καταδικαστέα», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.
«Τέτοιες ενέργειες δεν μας εκφοβίζουν. Συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο μας. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να καταδικάσουν αυτή την απαράδεκτη ενέργεια», καταλήγει στην ανάρτησή ο κ. Γαϊτάνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.