• Πολιτική

    Δολοφονία Κασόγκι: Το συγκλονιστικό video της μνηστής του

    • NewsRoom

    Τζαμάλ Κασόγκι


    Η μνηστή του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι συγκλονίζει με ένα ένα συγκινητικό βίντεο που ποστάρει στο Twitter. Σε αυτό, ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος εμφανίζεται να ξεσπά σε γέλια όταν μια γάτα πηδάει πάνω στα γόνατά του και διακόπτει την συνέντευξή του.

    «Έκλεψαν τη φυσική σου παρουσία από τον κόσμο. Όμως το όμορφο γέλιο σου θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου. Αγαπημένε μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Χατισέ Τσενγκίζ.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τελευταίες λέξεις που της είπε ο αρραβωνιαστικός της, πριν εξαφανιστεί στο εσωτερικό του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από το οποίο δεν έμελλε να βγει ποτέ ζωντανός, ήταν «τα λέμε αργότερα, αγάπη μου».

    «Το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν ένα κομμάτι χαρτί», έγραψε στην Washington Post η Χατισέ, αναφερόμενη στο πιστοποιητικό που χρειαζόταν για τον γάμο τους και οδήγησε τον αρραβωνιαστικό της στην παγίδα θανάτου μέσα στο προξενείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΥΤ: Η Σαουδική Αραβία σκοπεύει να κατηγορήσει τον στρατηγό Άχμεντ αλ Ασίρι για τη δολοφονία Κασόγκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον Κασόγκι: Πώς τον διαμέλισαν ζωντανό-Οι φρικτές κραυγές και το οξύ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ