ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Σχεδόν 7 στους 10 πιστεύουν πως η οικονομία των ΗΠΑ δεν «ανθίζει» επί Τραμπ
Την πλήρη αντίθεσή της με μια σύνθετη ονομασία η οποία θα περιέχει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για ονομασία της πΓΔΜ, εκφράζει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) για το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Πιο αναλυτικά, το 71,5% δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία», την ώρα που το 22,5% λέει «ναι» σε σύνθετη ονομασία και το 6% δεν απαντά.
Την ίδια ώρα, λάθος θεωρούν τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα το 56% των ερωτηθέντων, ενώ σε ποσοστό 54% κρίνουν αρνητικά τη στάση του Κ. Μητσοτάκη.
Το 47% θεωρεί πως είναι λάθος οι κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ενώ το 26% σωστές, ενώ το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και το 26,5% θετικά.
Το 41% κρίνει αρνητικά τη στάση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου και το 34,5% θετικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Pulse: «Ναι» από το 65% στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θέλει το 61% των πολιτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.