• Πολιτική

    Τζανακόπουλος: Διαψεύδουν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα περί παραίτησης του από τα κομματικά όργανα (upd)

    • NewsRoom
    Δημήτρης Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Σύγχυση επικράτησε γύρω από το βουλευτή Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου καθώς πληροφορίες τον ήθελαν να υποβάλει την παραίτησή του από τα όργανα του κόμματος, στον  απόηχο της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ωστόσο, πηγές του κόμματος έσπευσαν να δηλώσουν πως ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει υποβάλει την παραίτησή του.

    Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα από το Ζάππειο, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τιμόνι του κόμματος, προτείνοντας την εκλογή νέας ηγεσίας και γνωστοποιώντας ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

    Σχετικά με την πιθανή παραίτηση του κ. Τζανακόπουλου, οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει τον ήθελαν να προχωρά σε αποστολή επιστολής με την οποία θα εξηγούσε τους λόγους της κίνησής του, ενώ κάποιοι εκτίμησαν πως ήθελε να ανοίξει τον δρόμο για την διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος από την σύζυγό του, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία εμφανίζεται ως επικρατέστερη για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα.

    Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα, μετά από τις πρόσφατες εκλογικές εξελίξεις, η ατμόσφαιρα στην Κουμουνδούρου υπήρξε τεταμένη, ενώ το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, προκλήθηκε ένταση μεταξύ των μελών του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε καυγάς  μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Παναγιώτη Ρήγα με αφορμή το άκρως αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα της κάλπης,, ενώ παρόντες ήταν και άλλα μέλη του κόμματος, τα οποία έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξης Τσίπρας: Αποχωρώ από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είμαι υποψήφιος

    Μητσοτάκης σε Μέτσολα: Προτεραιότητα δεν είναι μόνο η προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης αλλά και των ανθρώπων

    Eπικοινωνία Γιώργου Γεραπετρίτη – Χακάν Φιντάν



    ΣΧΟΛΙΑ