ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Κουτρουμάνης μετά την αποχώρηση όλης της αντιπολίτευσης από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.
Διαβάστε τη δήλωσή τους:
Οι δήθεν κατήγοροι έχουν ήδη μετατραπεί σε κατηγορούμενους για μια πρόχειρη και φτηνή σκευωρία όχι μόνο σε βάρος προσώπων αλλά σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών και της ίδιας της δικαιοσύνης.
Ο ισχυρισμός ότι τα ζητήματα θα εξετασθούν δήθεν από τη δικαιοσύνη, είναι προσβλητικός για τη δικαιοσύνη που διαβίβασε στη Βουλή τα ζητήματα για τα οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Βουλή.
Η πεισματική άρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εξεταστούν μάρτυρες, να συγκεντρωθούν έγγραφα και να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση δείχνει το φόβο τους απέναντι στην αποκάλυψη της σκευωρίας που είναι πλέον προφανής και ομολογημένη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχώρησαν από την προανακριτική για τη Novartis όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης – Τι καταγγέλλουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Σήμερα αποκόπτεται το μέρισμα 5,25 δολαρίων
- Υποχωρεί το αλουμίνιο για δεύτερη ημέρα – Ενισχύονται οι προσδοκίες για αύξηση της προσφοράς
- Η Anthropic σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Decart AI έναντι 6 δισ. δολαρίων
- Νέα φορολογικά μέτρα για τα ακίνητα ενόψει ΔΕΘ: Οι αλλαγές στα ενοίκια και τα κίνητρα για ιδιοκτήτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.