ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει σε Αστυνομία και Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό δύο κοριτσιών ηλικίας 16 και 17 ετών, που εξαφανίστηκαν από το Δήλεσι. Οι έρευνες διεξάγονται στην ευύτερη περιοχή, ενώ τα ίχνη των δύο αδερφών έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου.
Η Ντενίσα και η Εμμανουέλα Ντ. εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους τη Δευτέρα, αλλά η οικογένειά τους ενημέρωσε δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης.
Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.
Με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητεί από οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.