ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην αναγνώριση ελαφρυντικού σε τρεις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλo, ζήτησε η εισαγγελέας.
Όπως είπε, εφόσον δεν είχαν διαπράξει κακουργηματική πράξη πριν από τα εγκλήματα που καταδικάστηκαν, μπορεί να τους αναγνωριστεί αυτό το ελαφρυντικό.
Για τους υπολοίπους καταδικασθέντες η εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη όλων των ελαφρυντικών.
Η εισαγγελέας είπε: «Θα ήταν αντιφατικό από τη μια αναγνωρίζουμε πως στρέφονται κατά του δημοκρατικού συνόλου πολιτεύματος και του κοινωνικού συνόλου και από την άλλη να τους χορηγούμε ελαφρυντικά».
Αναμένονται οι αγορεύσεις των δικηγόρων και η απόφαση του δικαστηρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαγωνισμός της ΕΕΕ για μαθητές για την 60χρονη ιστορία της
- Βιολάντα: Στα Δικαστήρια Τρικάλων οι τρεις συλληφθέντες
- Τραμπ: Μια τεράστια αμερικανική ναυτική δύναμη κινείται προς το Ιράν, ο χρόνος τελειώνει
- Παπαθανάσης: Νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» με κατασκευαστικές παρεμβάσεις – Δημιουργία δύο νέων ταμείων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.