• Πολιτική

    Διαφοροποιούνται από το Μαξίμου οι ΑΝΕΛ: Στηρίζουμε την απόφαση της Εκκλησίας (video)

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στο πλευρό της Εκκλησίας και της απόφασης της Ιεραρχίας ως προς το ζήτημα των κληρικών φαίνεται να τοποθετούνται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παίρνοντας αποστάσεις από την επίσημη κυβερνητική γραμμή.

    Μπορεί το Μαξίμου να ξεκαθάρισε στην Εκκλησία πως επιμένει στα όσα ανέφερε το κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την συνάντηση Ιερώνυμου-Τσίπρα, απορρίπτοντας με αυτό τον τρόπο το αίτημα της Ιεραχίας για μη αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας των κληρικών, οι κύκλοι του κόμματος των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δηλώνουν πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου την αποδέχεται  ξεκάθαρα.  Η ίδια πηγή από τους ΑΝΕΛ, ανέφερε πως το κόμμα από την πρώτη στιγμή είχαν κρατήσει διακριτική στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς δεν ήθελαν να προκαταλάβουν την απόφαση της Εκκλησίας.

    Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλος ο Φίλης με την απόφαση της Ιεραρχίας: «Άλλα έλεγε ο Ιερώνυμος στο Μαξίμου, άλλα ψήφισε σήμερα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο ΑΠΕ: Με ικανοποίηση χαιρετίζω την ανακοίνωση του Μαξίμου για την απόφαση της Ιεραρχίας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα «όπλα» το Μαξίμου: «Εμείς αποφασίζουμε για τους κληρικούς» – Μετατρέπει σε νομοσχέδιο την αρχική συμφωνία!



    ΣΧΟΛΙΑ