ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στην κυβέρνηση για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Πρώτο καθήκον, όπως τονίζουν όλα τα κυβερνητικά στελέχη, είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων.
Στο πλαίσιο των κυβερνητικών δράσεων, που κορυφώθηκαν χθες με το προληπτικό κλείσιμο των σχολείων, ο πρωθυπουργός έχει διαδοχικές συναντήσεις για την διάχυση των μέτρων σε όλη την Επικράτεια.
Στις 11:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τους περιφερειάρχες, στους οποίους θα γίνει ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.
Στην συνάντηση θα γίνει συζήτηση για το συντονισμό κυβέρνησης – αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του ιού.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βλέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν χρειάζεται, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Στις 17:00 θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, με βασικό αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ιταλία.
Εν τω μεταξύ, τα μέτρα της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν το μεσημέρι από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα θέσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορονοϊού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκάντι Άιζενκοτ: Ο κύριος αντίπαλος του Νετανιάχου τον κατηγορεί ότι δίνει προτεραιότητα στην πολιτική του επιβίωση
- Τραμπ: Παρουσίασε τις νέες στολές της Space Force – Οι συγκρίσεις με «Star Wars» και Ναζί
- ΔΣΑ: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις Νομικές Σχολές των μη κρατικών πανεπιστημίων
- Πετρέλαιο: Στα 97,5 δολάρια/βαρέλι έφτασε το Brent μετά τη νέα ένταση στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.