ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει θέμα εμμονής», είπε για τα καρφιά Γεωργιάδη στον Δένδια – Τι σημαίνει το «Να ιδρώνεις τη φανέλα»
Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο Νίκος Δένδιας στη συζήτηση στη Βουλή για το ουκρανικό, με αφορμή αναφορές του επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη, περί συνάντησης – «φιάσκου» του υπουργού Εξωτερικών με τον Σεργκέι Λαβρόφ.
«Δεν μπορώ να σας επιτρέψω χαρακτηρισμούς όπως «φιάσκο» για τη συνάντησή μου με τον Λαβρόφ. Τι μας προσάπτετε ακριβώς; Ότι δεν προβλέψαμε τη ρωσική εισβολή; Τότε το ίδιο θα προσάπτετε φαντάζομαι και στον κ. Μακρόν και άλλους», είπε ο Νίκος Δένδιας.
Ο ίδιος, σχολιάζοντας μια αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, είπε προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Είπατε σαφώς ότι εάν υπήρχε διαφωνία υπουργού Εξωτερικών με τον πρωθυπουργό, θα με είχε αποπέμψει και είναι προφανές ότι δημοσιεύματα που αναφέρουν δήθεν διαφωνία μου με τον Πρωθυπουργό στερούνται σοβαρότητας».
Διαβάστε επίσης:
ΚΙΝΑΛ: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον ουκρανικό λαό
Η Ρωσία λέει ότι θα χτυπήσει εγκαταστάσεις των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας
Όλαφ Σολτς: Προειδοποίηση για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας-Το λουτρό αίματος πρέπει να σταματήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστοδουλίδης – Έρχιουρμαν: Τα τέσσερα σημεία που συμφώνησαν
- JPMorgan για τιμές βενζίνης: Γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να σκαρφαλώσει στα $5 το γαλόνι
- Fraport για Ryanair: Προσχηματικά όσα επικαλείται για την αποχώρησή της από τη Θεσσαλονίκη, εμπορικοί οι πραγματικοί λόγοι
- ΗΣΑΠ: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω Metallica – Παράταση στη λειτουργία του ηλεκτρικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.