• Πολιτική

    Δένδιας: Η «Ατζέντα 2030» έχει ένα πολύ στέρεο θεμέλιο, το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας


    Την έδρα της I μεραρχίας Πεζικού στη Βέροια επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της μεραρχίας.

    Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο υποδιοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, υποστράτηγος Γεώργιος Μανουράς και ο διοικητής της μονάδας, υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος.

    Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Μεραρχίας.

    Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Δένδιας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του που βρίσκεται σε «έναν σχηματισμό ύψιστης ετοιμότητας, υψηλής εκπαίδευσης, με τη δυνατότητα να παρέμβει και να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε, έστω και αιφνίδια, απειλή».

    Παράλληλα, αναφερόμενος στην «Ατζέντα 2030» διαπίστωσε ότι «η μεταρρύθμιση η οποία επιχειρείται, έχει ένα πολύ στέρεο θεμέλιο, το ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω, επίσης, ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα. Πάρα πολλά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι το οικιστικό. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθούν οι όροι της ζωής σας. Καταλαβαίνουμε ότι η παροχή των υπηρεσιών σας προς την Πατρίδα δεν μπορεί να είναι μια μονομερής παροχή χωρίς αντιπαροχή. Καταλαβαίνετε κι εσείς, είμαι βέβαιος, και τις μεγάλες δυσκολίες και τα όρια. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε από κοινού να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

    «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, χωρίς αυτό να συνιστά προσχηματικές δηλώσεις ενός υπουργικού χαιρετισμού, ότι απολαμβάνετε της εμπιστοσύνης και της αγάπης του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό αποτυπώνεται σε κάθε έρευνα, οποιασδήποτε εταιρείας μετρήσεων ή δημοσκοπήσεων τύχει να πέσει στα χέρια μας» κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης:

    Σωκράτης Φάμελλος: Πυροτέχνημα η επιστολή Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Κομισιόν

    Απίστευτο: Διακινούσαν ιατρικές μάσκες και σελφ τεστ με αλλοιωμένη ημερομηνία λήξης

    Στέφανος Κασσελάκης: Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα ευημερεί



    ΣΧΟΛΙΑ