ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο – Τη Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή
«Δεν θα είναι εύκολο για εμάς όταν αναλάβουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας.
Κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησής του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί, την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».
Ερωτηθείς για τη μετάβασή του στην Παλαιστίνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι θα πάει την Κυριακή στη Δυτική Όχθη, υποσημειώνονας:«αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ». Ερωτηθείς
«Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;» απάντησε: «Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… Εξάλλου, είμαι ο μόνος “αμερικανόφερτος”, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο».
Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας François Hollande
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.