ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα σχολίασε ο Νίκος Δένδιας, λέγοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος έθεσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, για τη χώρα του, το ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάνης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο «Ε», πρόσθεσε πως «πήρε τον αέρα της κυβέρνησης», ενώ σημείωσε ότι δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο Ερντογάν πήρε απαντήσεις από την κυβέρνηση, καθώς «αυτός πέτυχε το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να θέσει τα ζητήματα αυτά σε διάλογο στο εγγύς μέλλον».
Ο κ. Δένδιας τόνισε ακόμη ότι η χώρα υπέστη διπλωματική ήττα από την επίσκεψη Ερντογάν, συμπληρώνοντας ότι αυτή δεν έπρεπε να γίνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερντογάν: Το video που επιβεβαιώνει το «μίνι» διπλωματικό επεισόδιο στην Κομοτηνή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Ερντογάν μετά την επίσκεψη: Δεσμεύει με NAVTEX το μισό Αιγαίο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Παρουσίαση και επιθεώρηση των εργασιών της πλωτής εξέδρας USSPS
- Ρουβίκωνας: Παραδέχθηκε τον «λάθος στόχο» μετά την επίθεση με βαριοπούλες σε εταιρεία στο Μενίδι
- Γεραπετρίτης: Τη Τρίτη στη Μαδρίτη ο υπουργός Εξωτερικών
- Ακρίτας: Σε «squeeze out» προχωρά η Κύκλος Συμμετοχών με ποσοστό 95,96%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.