ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον Πατριάρχη Αντιοχείας, Ιωάννη Ι’, επικοινώνησε τη Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, για να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό.
«Εξέφρασα την απόλυτη συμπαράστασή μου στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με αφορμή την επίθεση στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό. Ανέφερα επίσης στον Μακαριώτατο ότι προσβλέπω σε συνάντηση μαζί του εντός συντόμου χρονικού διαστήματος» έγραψε στην ανάρτησή του στο X ο υπουργός Άμυνας.
Εξέφρασα την απόλυτη συμπαράστασή μου στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι', σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με αφορμή την επίθεση στην Ελληνορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό.
Ανέφερα επίσης στον Μακαριώτατο ότι προσβλέπω σε συνάντηση μαζί του εντός συντόμου… pic.twitter.com/HHYOAOQN2Z
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 23, 2025
Διαβάστε επίσης:
Κατάρ: Κλείνει προσωρινά τον εναέριο χώρο του εν μέσω της κρίσης στη περιοχή της Μέσης Ανατολής
Συρία: Οι αρχές ανακοίνωσαν συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.