ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κατάρ ανακοίνωσε ότι κλείνει προσωρινά τον εναέριο χώρο του ως μέρος των μέτρων που έχουν ληφθεί εν μέσω των εξελίξεων στην περιοχή, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ που αναρτήθηκε στο Χ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κίνηση αυτή γίνεται για να διασφαλισθεί η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών.
Το κλείσιμο του εναέριου χώρου του Κατάρ γίνεται καθώς το Ιράν επανέλαβε προηγούμενες απειλές για αντίποινα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τις επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του.
Διαβάστε επίσης:
Συρία: Οι αρχές ανακοίνωσαν συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό
Ουγγαρία και Σλοβακία δεν θα στηρίξουν το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος της Ρωσίας
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Χάγη την Τρίτη για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Βουτιά για το γεν στο χαμηλότερο επίπεδο έναντι του δολαρίου από το 1986
- ΕΕ και Κίνα συμφωνούν ότι έως τον Οκτώβριο θα σημειώσουν πρόοδο στις εμπορικές τους σχέσεις
- Ευρωαγορές: Επιφυλακτικό το ξεκίνημα της εβδομάδας μετά την ένταση στα Στενά του Ορμούζ
- METLEN: Δωρεάν διάθεση 271.256 μετοχών σε διοικητικά στελέχη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.