ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην απόφαση να μην κατεβούν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προσανατολίζονται η ηγεσία και τα κορυφαία στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Κρίνοντας ότι το ποσοστό που συγκέντρωσαν στις ευρωεκλογές, (0,80% και 45.000 ψήφοι) ήταν απογοητευτικό, ο Πάνος Καμμένος και τα στελέχη του κλίνουν στο να μην επιχειρήσουν νέα κάθοδο στις εκλογές.
Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή: η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων).
Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Βουλή.
Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στο kathimerini.gr δήλωσε ότι οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. «Δεν αληθεύει, είναι ψέματα. Δεν έχουμε πάρει καμία τέτοια απόφαση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απόφασή μας θα είναι ή δεν θα είναι διαφορετική, αυτό που κυκλοφορεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΔΕΥΕΠ: Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στη δέσμευση και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα
- Ο Μυτιληναίος υπέρ της τοποθέτησης του Jamie Dimon: Η Κομισιόν έφτασε να μην λογοδοτεί σε κανέναν
- Citi για Jumbo: Ο Νοέμβριος «φρενάρει» την ορμή αλλά υπάρχει ακόμη περιθώριο ανόδου
- Κυρανάκης από Βουλή: Εντός του 2026 ξεκινά η μελέτη για την επέκταση του μετρό στη Γλυφάδα