• Πολιτική

    Δ. Καμμένος: Απέκλεισε το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών

    • NewsRoom


    Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ προϊόν ανταλλαγής με τους 8 Τούρκους καθώς πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής υπογράμμισε ότι θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι προεκλογική περίοδος στην Τουρκία.

    Είπε επίσης ότι δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

    Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στις βραχονησίδες είπε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε.

    Από την πρώτη στιγμή ήταν απολύτως προφανές ότι ο Ερντογάν φυλάκισε τους δυο Έλληνες για να τους ανταλλάξει με τους Τούρκους στρατιωτικούς τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    «Έπρεπε να είχαμε φροντίσει ώστε να μην έχει γίνει σύλληψη», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καθώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και μέχρι και να γίνουν οι εκλογές οι στρατιωτικοί θα είναι γρανάζι για την πολιτική του Ερντογάν.

    Αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές είπε ότι η κυβέρνηση έδωσε στον Ερντογάν το τεράστιο όπλο να πιέζει την Ελλάδα με του πρόσφυγες.

    Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση όταν το 2015 έδωσαν εντολή στο λιμενικό να σταματήσει να φρουρεί τα σύνορα και έδωσαν εξάμηνη νόμιμη άδεια παραμονής, είπε ο κ Γεωργιάδης. «Αυτό ήταν σαν προσκλητήριο», τόνισε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερντογάν: «Δώστε μας τους 8 και θα μιλήσουμε για τους 2 Έλληνες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κωλοτούμπα» Ερντογάν: Η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη – «Αποθεώνει» Τσίπρα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιφνιδιάζει τους πάντες ο Ερντογάν: Θέλει ειρήνη με την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ