array(0) {
}
        
    
Menu
0.2%
Τζίρος: 155.79 εκατ.

Νέα στρατηγική συνεργασία του Ιδρύματος Ευγενίδου με τη Μ.Ε.Κ.Υ. του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Comments

Ως ξεχωριστή πρέπει να αντιμετωπίζεται η υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και κρατούμενου για 12 μήνες στις αλβανικές φυλακές, Φρέντη Μπελέρη με τη ΝΔ. Αναπτυσει τεράστια  δυναμική και καθολική απήχηση σε Υπουργούς, Βουλευτές, αυτοδιοικητικούς, στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ κάθε γενιάς, αλλά και πολίτες σε κάθε γωνία της Ελλάδος.

Χαρακτηριστική, η αναφορά του ΠΘ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξη του στην «Μακεδονία», όπου είπε ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη «συμβολίζει τη στήριξη μας στη Δημοκρατία». Μια δήλωση παρόμοια με αυτήν που είχε κάνει από τις Βρυξέλλες τον Απρίλιο.

1

Το κύμα στήριξης του Μπελέρη, ωστόσο, έχει «φουσκώσει» από την ανακοίνωση των υποψηφιοτητων. Έχοντας στο πλευρό του τους 2 Αντιπροέδρους της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα,  τον Υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, την Ντόρα Μπακογιάννη ,τους Περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, Δημήτριος Πτωχό , Αλέξανδρο Καχριμάνη και Ιωάννη Τρεπεκλή , τις Υφυπουργούς , Μαρία Κεφάλα, Σοφία Βούλτεψη και Ζέττα Μακρή, τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς και τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Τελευταία προσθήκη ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Η λίστα των Βουλευτών είναι εξίσου μακρά: Κώστας Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γιάννης Πασχαλίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νότης Μηταράκης, Θανάσης Καββαδάς, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Βασίλης Γιόγιακας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Στέφανος Γκίκας, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης και Άγγελος Συρίγος.

Μάλιστα, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και συνυποψήφιος Ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι «ο πρώτος σταυρός πρέπει να είναι στον Μπελέρη». Τη «γραμμή» του ακολούθησε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νίκος Ρωμανός.

Και δεν πρέπει κανείς να παραγνωρίζει και την σημαντική στήριξη που λαμβάνει η υποψηφιότητα από την Εκκλησία, πρωτοστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τη συνάντηση που είχε με τον γιο του Μπελέρη, Πέτρο και τον πρ. Υπουργό Επικρατείας , Σταύρο Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης:

Politico: Σχοινάς, Γεραπετρίτης, Κεραμέως, Παπασταύρου οι υποψήφιοι για Επίτροπο στην ΕΕ

Άκης Σκέρτσος: Επίθεση στην αντιπολίτευση με αιχμή την οικονομία

Πέτρος Παππάς: Εκτίναξη των κερδών της Star Bulk στο πρώτο τρίμηνο – Αισιοδοξία για την αγορά ξηρού φορτίου
 

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωβαρόμετρο – Ευρωεκλογές: Το κόστος ζωής η κύρια παράμετρος – Μόνο 26% των ελλήνων πιστεύουν ότι μετράει η φωνή τους
DBRS στο Mononews: Οι ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις μπορούν να «ξεκλειδώνουν» περισσότερες ξένες επενδύσεις
Ανασχηματισμός: Τα 4+1 στοιχήματα της νέας κυβέρνησης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η αμυντική βιομηχανία δεν είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες επανεξοπλισμού των κρατών του ΝΑΤΟ
Ερντογάν από NATO: Θετικές εξελίξεις για τα Eurofighter – Ισραήλ και Ιράν να ακούσουν τον «φίλο μου, Τραμπ»
Χέγκσεθ για Ιράν: Αν θέλετε να μάθετε τι έγινε στο Φορντό, πάρτε ένα φτυάρι και σκάψτε βαθιά
Ιράν: Τουλάχιστον 672 νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις στον “Πόλεμο των 12 ημερών”
Τραμπ για πόλεμο Ισραήλ-Ιράν: «Νομίζουμε ότι τελείωσε» – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»
Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογο του Βάντεφουλ στη Χάγη
Σάντσεθ: Οι τρέχουσες αμυντικές δαπάνες είναι «επαρκείς»
Νίκος Χαρδαλιάς: Στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα της Αττικής με 4 νέες δράσεις ύψους 33 εκ. ευρώ
Τραμπ-Ζελένσκι στη Χάγη: «Συζητήσαμε για το πώς θα επιτευχθεί εκεχειρία και πραγματική ειρήνη», λέει ο Ουκρανός πρόεδρος
Κρεμλίνο: Ο Πούτιν δεν θα πάει στη σύνοδο κορυφής της ομάδας BRICS, λόγω εντάλματος σύλληψης