ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τη συμμετοχή της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., τον αρχηγό, τον υπαρχηγό και τους αντιστρατηγούς, πραγματοποιείται η πρώτη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι διευθυντές υπηρεσιών Αττικής, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής, οι διοικητές ασφάλειας και αντιτρομοκρατικής.
Με την κίνησή του αυτή, ο νέος υπουργός εμμέσως στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν την υπολογίζει για την πολιτική που θα ασκήσει εφεξής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ζητηθεί η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ανδρικόπουλου, η παρουσία του οποίου σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είχε προκαλέσει αντιδράσεις.
Υπενθυμίζεται ότι οι κρίσεις για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. λήγουν τον ερχόμενο Ιανουάριο, ωστόσο, μετά τη σημερινή εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν έκτακτες κρίσης στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Πυροσβεστικό Σώμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.