• Πολιτική

    Χυδαίο παραλήρημα Ζουράρι στη Βουλή: «Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κ@@λα» (video)

    • NewsRoom
    Ζουράρις


    Με ένα παραλήρημα χυδαιότητας και ασυναρτησιών ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις επιχείρησε να εκφράσεις την αντίθεσή του στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

    Ο κ. Ζουράρις, πρώην υφυπουργός Παιδείας επί της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτήρισε την πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκης ως «βιαιότητα» την οποία απέδωσε σε…«μπατηρημένη κ@@λα» της Νέας Δημοκρατίας!

    Ο κ. Ζουράρις, ο οποίος είπε πως θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς», ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζονται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη». Παράλληλα, υποστήριξε πως  μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ@@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

    Βάσισε δε την εκτίμησή του περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» στην ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή.

    Παράλληλα, θέλησε να συμβουλεύσει τους βουλευτές της ΝΔ να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

    Στην ίδια τοποθέτησή του, σχολιαζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά:
    «φυλακές τυπου Γ´και άντε γ@@α».

    Οι χυδαιότητες του κ. Ζουράρι προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά. Όπως ανέφερε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε και πως αν το ξανακούσει θα μετανιώσει. Απαντώντας ωστόσο στην ουσία της κατηγορίας για την κατάργηση του ασύλου τόνισε πως όταν μια κυβέρνηση εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις τότε αυτό ονομάζεται δημοκρατία και όχι βιαιότητα.



    ΣΧΟΛΙΑ