ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου του ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τρίκαλα στο εργοστάσιο της Βιολάντα.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράστασή του προς τις οικογένειες των τραυματιών και της αγνοούμενης.
«Αναβάλλεται, λόγω του δυστυχήματος στα Τρίκαλα, η προγραμματισμένη για σήμερα κοπή πίτας του γραφείου μου. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των τραυματιών και της αγνοούμενης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέρδη ρεκόρ από τους πολέμους και την εκτίναξη των τιμών καυσίμων για τις Big Oil
- Ιδού η τελικής 7αδα του Car of the Year 2027
- Meta: Έρευνα στη Βρετανία για τα «ψιλά γράμματα» των εμπορικών συμφωνιών
- Λαπίντ (Ισραήλ): Δεν καταφέραμε «νοκ-άουτ» αλλά ήταν νίκη στα σημεία – Υπομονή στις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.