• Πολιτική

    Αβραμόπουλος: Κάνει λάθος το Υπ. Δικαιοσύνης, δεν κατέθεσα ποτέ μήνυση στους εισαγγελείς

    δημητρης αβραμοπουλος

    Δημήτρης Αβραμόπουλος


    Αρνήθηκαν το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατέβαλλε ποτέ μήνυση στους εισαγγελείς της υπόθεσης Novartis οι στενοί συνεργάτες του πολιτικού, μετά την απόφαση του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή να τοποθετήσει στο αρχείο τις μηνύσεις του Αντώνη Σαμαρά και των πρώην υπουργών Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ευάγγελου Βενιζέλου.

    “Δεν κατετέθη ποτέ μήνυση από τον επίτροπο κ. Αβραμόπουλο κατά των εισαγγελικών λειτουργών κ. Ελένης Τουλουπάκη, κ. Χρήστου Ντζούρα και κ. Στυλιανού Μανώλη, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης”, σύμφωνα με συνεργάτες του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, 17 Μαΐου, το Υπουργείο δικαιοσύνης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

    «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Novartis: Στο αρχείο οι μηνύσεις Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου κατά των εισαγγελέων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Γ.Μαντζουράνης κατά του Ν.Σακελλαρίου: «Ήταν μια θλιβερή εικόνα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απάντηση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στον Κοντονή, για την τριχοτόμηση του Πρωτοδικείου Αθηνών



    ΣΧΟΛΙΑ