ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριθμός των φοιτητών που έχει εμβολιαστεί είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο της χώρας, δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος
Πρόσθεσε ότι σε ορισμένα ιδρύματα όπως το Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το ποσοστό εμβολιασμού είναι περίπου στο 70% και τείνει να αγγίξει ποσοστά ανοσίας αγέλης.
Σχετικά με την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, ο κ. Συρίγος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι οι έλεγχοι θα γίνονται στην είσοδο των πανεπιστημίων και πως η κυβέρνηση θα προσφέρει εργαλεία στις πρυτανικές αρχές για να το πράξουν και εάν χρειαστεί θα διατεθεί ακόμα και προσωπικό.
Διαβάστε επίσης:
Βασιλακόπουλος: Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα, κάθε εβδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ (video)
Rapid test: Αλλάζει η τιμή στα 10 ευρώ – Τι ισχύει για τα PCR
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Στα 19,02 δισ. ευρώ ο τζίρος στο λιανεμπόριο το β΄ τρίμηνο – Αύξηση 2,5%
- Alpha Bank: Job Shadowing με σπουδαστές του εργαστηρίου ειδικής αγωγής «Μαργαρίτα»
- ΕΛΑΣ: Πραγματοποιήθηκαν δέκα συλλήψεις σε οικισμό της Φυλής
- Γεωργιάδης: Δισεκατομμυριούχος σώθηκε από το ΕΣΥ σε νησί του Αιγαίου αφού αρνήθηκαν να τον παραλάβουν ιδιώτες γιατροί
