ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας και όλους τους Εβραίους που χάθηκαν στο Άουσβιτς & στα στρατόπεδα της φρίκης» σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο twitter, με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
«Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος ας γίνει ο φάρος που θα δείχνει τον δρόμο της καθημερινής μας δράσης απέναντι στον ρατσισμό & τον αντισημιτισμό» καταλήγει ο κ.Μητσοτάκης.
Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας και όλους τους Εβραίους που χάθηκαν στο Άουσβιτς & στα στρατόπεδα της φρίκης. Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος ας γίνει ο φάρος που θα δείχνει τον δρόμο της καθημερινής μας δράσης απέναντι στον ρατσισμό & τον αντισημιτισμό. pic.twitter.com/X4huoSpLgC
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 27, 2022
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης – Jamie Dimon (JPMorgan): Ο τραπεζικός κολοσσός επεκτείνεται στην Ελλάδα, επενδύει περαιτέρω στη Viva Wallet
ΚΥΣΕΑ: Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό για τις τακτικές κρίσεις στην ηγεσία των ΕΔ
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της JP Morgan το μεσημέρι της Πέμπτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε.Β.Ε.Π.: Συνάντηση συνεργασίας με τον υπουργό Ανάπτυξης ενόψει ΔΕΘ – «Κοστολόγηση των προτάσεων του Ε.Β.Ε.Π.»
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Καρύδι Σητείας
- FIFA: Ζήτησε συγγνώμη στις 211 ομοσπονδίες για την υπόθεση των εμπορικών δικαιωμάτων
- Jumbo: Άνοδος πωλήσεων 5% στο επτάμηνο του 2026 – Ενισχύεται η παρουσία σε Ισραήλ και νέες αγορές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.