ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σπίτι του Γενικού Γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη στο Παλαιό Φάληρο έβαλε στόχο ομάδα αναρχικών, η οποία προσπάθησε να πραγματοποιήσει «έφοδο».
Ωστόσο οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους αντιλήφθηκαν, και ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν. Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές.
Ο κ. Φυτράκης είχε “στοχοποιηθεί” το τελευταίο διάστημα ως ο υπεύθυνος για καθυστέρηση στη σύγκληση του συμβουλίου της ΚΕΜ που θα εξετάσει το αίτημα του Γιαγτζόγλου για την άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Επεισόδια από αντιεξουσιαστές στην Πάτρα για τον Γιατζόγλου (pics & videos)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστυνομικοί «καρφώνουν» τον Τόσκα: Ο υπουργός στέλνει μήνυμα ανοχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλος ο Τόσκας με την ΕΛ.ΑΣ για το ανεξέλεκτο μπαράζ επιθέσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ξεκολλάει το χρώμα της πισίνας στο Μνημείο Λίνκολν που ο Τραμπ ανακαίνισε έναντι $15 εκατ.
- ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται κατεψυγμένα στρείδια – Εντοπίστηκε νοροϊός
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Τουρκία μετατρέπει την Άγκυρα σε «φρούριο» με 70.000 αστυνομικούς
- Μελέτη Κομισιόν: Πόσο ωφελούνται τα νοικοκυριά από τις παρεμβάσεις των αρχών ανταγωνισμού – Η εικόνα στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.