ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο της Πάτρας, από αντιεξουσιαστές για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Συγκεκριμένα ομάδα αντιεξουσιαστών, βγήκε από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, πέταξε βόμβες μολότοφ και έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σε λάστιχα, επί της οδού Κορίνθου.
Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε ετοιμότητα, έκαναν περιορισμένη ρίψη χημικών και απώθησαν την ομάδα των αντιεξουσιαστών μακριά από το κτίριο του πρώην παραρτήματος. Συγχρόνως, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων στην Ασφάλεια Πατρών.
Προηγουμένως, αντιεξουσιαστές είχαν πραγματοποιήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί και από άλλες περιοχές, παραμένουν σε επιφυλακή.
Δείτε εικόνες και videos που έφερε στο φως τοπική σελίδα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου
- Ζαχαράκη: Νέα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα το πρώτο δίμηνο του 2026 – Ενίσχυση των δημόσιων με €1,5 δισ.
- Οι ωραίοι στην Ευρωβουλή, η σβελτοσύνη του Ευάγγελου, ο Στέφανος στην απ΄έξω κι …εδώ είναι Μπαλκάνια
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
