• Top Stories

    Ακόμη και ο διευθύνων σύμβουλος της Αυγής ζητά παραιτήσεις για το Μάτι

    • NewsRoom


    Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Αυγής, Δημήτρη Στούμπου, ο οποίος κόντρα στη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου έκανε χθες δηλώσεις με τις οποίες τάχθηκε υπέρ παραιτήσεων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

    Οι δηλώσεις αυτές, μάλιστα, του κ. Στούμπου έγιναν στον Σκάι, για τον οποίο έχει επιβληθεί εμπάργκο στους κυβερνητικούς βουλευτές από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο κ. Στούμπος έθεσε θέμα παραιτήσεων του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη ζητώντας από τον κ. Τόσκα «να ξανασκεφτεί» το θέμα της παραίτησής του. Επίσης, ανέφερε ότι εάν ο ίδιος ήταν στη θέση του κ. Καπάκη, θα είχε παραιτηθεί.

    Ο Δημήτρης Στούμπος

    «Ως άνθρωπος, θα έπρεπε να το είχε ξανασκεφτεί» ανέφερε ο κ. Στούμπος για τον αναπληρωτή υπουργό, παραπέμποντας στην παραίτηση που φέρεται να υπέβαλε στον πρωθυπουργό και δεν έγινε δεκτή.

    Επίσης, αναγνώρισε λάθη στους χειρισμούς πήρε σαφείς αποστάσεις από τη θέση ότι όλα έγιναν σωστά για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Ο διευθύνων σύμβουλος της Αυγής είπε ακόμη πως η φωτιά υποτιμήθηκε και μίλησε για λάθος χειρισμούς, βάζοντας στο στόχαστρο τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.



    ΣΧΟΛΙΑ